Nasze produkty

Card image cap
Antrykot

  • stek z antrykotu
  • stek z antrykotu z kością
  • Rib Eye
  • Cote de Boeuf
  • Tomahawk Steak

Card image cap
Rozbef (Rostbef)

  • stek z rozbefu (rostbefu)
  • stek z rozbefu (rostbefu)z kością
  • New York Strip steak
  • T- bone steak
  • Porterhouse steak

Card image cap
Udziec wołowy

  • Zrazowa górna
  • Zrazowa dolna
  • Ogonek dolnej zrazowej (picanha)
  • Krzyżowa
  • Ogonek krzyżowej
  • Ligawa
  • Skrzydlo (kulka)

Card image cap
Mięsa wołowe drobne

  • 90/10
  • 80/20

Card image cap
Polędwica wołowa

  • Tenderloin steak
  • Filet mignon

Card image cap
Mięso wołowe mielone

  • zawartość tłuszczu pod zamówienie
  • formowane w hamburgery

Card image cap
Przód Wołowy

  • Kark
  • Rozbratel
  • Łopatka
  • Szponder
  • Żebra
  • Pręga
  • Baweta (Bavett)
  • Mostek
  • Pręga
  • Ossobuco
  • Policzki
  • Świeca (hanger steak)

Card image cap
Specjały

  • Ogony
  • Poliki
  • Pzory
  • Kości szpikowe
  • Ścięgna
  • Bycze jądra
  • Grasice